Na Turek - Ser pleśniowy Camembert naturalny

Na Turek - Ser pleśniowy Camembert naturalny

120 g  24,92zł / kg

 

 

Promocja

 3,89zł 2 99

Opis produktu

NaTurek

Nasz Camembert

Ser camembert naturalny

Dlaczego NaTurek Nasz Camembert ma tak pyszny, mleczny smak i delikatnie rozpływa się w ustach?. Bo robimy go dla Was z pełnowartościowego mleka w 100% pochodzącego z rodzinnych gospodarstw, w których wszyscy członkowie rodziny z dbałością i troską czuwają nad doskonałą jakością mleka. Zapach rosy, poranne mgły leniwie unoszące się nad łąkami odsłaniają pierwsze promienie słońca na rześkim pastwisku. Rozpoczyna się dzień w rodzinnym gospodarstwie, gdzie troska o zwierzęta jest codziennością. To stąd pochodzi nasze pełnowartościowe mleko, a z niego Nasz Camembert naturalny - delikatny, rozpływający się w ustach ser z białą, miękką skórką z porostem białej pleśni. Jest doskonały do kanapek, sałatek, jako przekąska, na deskę serów lub przyrządzany na ciepło, w panierce. Spróbuj koniecznie sera Nasz Camembert Naturalny.

Karton

120 g

ISOQAR Nr Cert. 3487, ISO 22000

ISO 22000,

Składniki i wartości odżywcze

MLEKO pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum

Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 1475 kJ/ 356 kcal
Tłuszcz 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g
Węglowodany 1,3 g
w tym cukry <0,01 g
Białko 18 g
Sól 1,7 g

mleko 100% z rodzinnych gospodarstw

Zdrowie i styl życia

Mleko - Zawiera

Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym do produkcji mleko krowie i kozie.

Przechowywanie i stosowanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.

Min. temp. °C - 2, Maks. temp. °C - 8

Wyjmij na 30 min przed spożyciem z lodówki - smakuje najlepiej!,

Producent / dystrybutor

Adres producenta: Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek,

Adres zwrotny: Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek, tel. (63) 289 71 00, fax (63) 289 71 01,

O producencie: Firma działa w oparciu o normę BRC i IFS.