SUBTELNA TAHINKA

zdjęcie do przepisu

Składniki:

600 ml napoju sojowego od Inki + 100 ml do spienienia

8 łyżeczek Inki klasycznej

2 łyżki kakao

6 łyżek pasty tahini

2 łyżeczki stewii

1 łyżeczka soli

2 łyżeczki ekstraktu waniliowego

2 łyżki zmielonych orzechów nerkowca

pół łyżeczki cynamonu



Przygotowanie

Sojowe zagotuj i wsyp 8 łyżeczek Inki klasycznej. Wymieszaj i odstaw na 1 minutę.

Następnie dodaj kakao, pastę tahini, stewię oraz sól, ekstrakt waniliowy, orzechy nerkowca i cynamon.

Całość energicznie wymieszaj rózgą do ubijania jajek. Przelej do szklanek. Udekoruj spienionym Sojowym.

Smacznego!

koszykMamy wszystkie niezbędne produkty do przygotowania tej potrawy. Dodaj do koszyka.